Volg ons op Social media


Contact & info

Contact & info 

Contactformulier

Contactformulier

Contactgegevens

Adres theater
Piet Hendrixpad 

5575 XC Luyksgestel

​​oltdehunnebergen@gmail.com

ANBI Status

Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden, moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. 

Naam organisatie

Stichting Openluchttheater De Hunnenbergen

Kok-en RSIN-nummer

Het nummer van de inschrijving bij de kamer van Koophandel is: 62358138 en het RSIN:

Post-en bezoekadres

Postelscheweg 2a 10, 5575 XC Luyksgestel

Doelstelling

Het bevorderen van cultureel en maatschappelijk gebruik van openluchttheater in Groot-Bergeijk en zo bijdragen aan het culturele en maatschappelijke leven in Groot-Bergeijk en omgeving. 

ANBI verslag

Openluchttheater De Hunnebergen heeft de ANBI status. In dat kader publiceert Openluchttheater de Hunnebergen jaarlijks een korte weergave van het beleidsplan en de resultaten van het afgelopen jaar. U vind hier een link naar het ANBI verslag over 2018. 

Actuele beleidsplan

het openlucht theater de Hunnebergen bereikt een breed publiek en heeft een uitstekende reputatie in de hele gemeente Bergeijk (dus Groot-Bergeijk)en ook daarbuiten”, in de Kempendorpen en daarbuiten. Het openlucht theater van grote toeristische waarde voor de Gemeente Bergeijk en is als dusdanig herkend in de Kempendorpen, aangrenzende regio’s in Belgie en daarbuiten. Het is belangrijk dat het openlucht theater integraal onderdeel is van het maatschapplijke leven in Groot-Bergeijk en de dorpen daar om heen. Het openluchttheater wil zorgen voor een brede programmering die voor alle leeftijdsgroepen aansprekend is. Eventueel kan ook het theater en bijbehorende faciliteiten voor maatschappelijk gebruik voor groepen en personen gerelateerd aan of wonend in Groot-Bergeijk. 

Bestuurssamenstelling, het beloningsbeleid van de instelling en de name van de bestuurders

huidige bestuur bestaat uit:

- Toon Loomans (voorzitter)

- Albert Verhoeven (secretaris)

- Albert-Jan Kuyper

- Marleen Daris

- Benedicte van Houtert

(De bestuurders zijn vrijwilligers en krijgen geen beloning voor hun activiteiten)


Contact

Piet Hendrixpad

5575 XC Luyksgestel

info@hunnebergen.com

0031 - (0)497 544 094

[ssba-buttons]

zazoutotaal-webdesign