Volg ons op Social media


Evenementen

Evenementen 

Openluchttheater De Hunnebergen is niet uitsluitend toneel of muziek, ook verschillende evenementen zullen deze zomer hun thuis vinden in ons unieke theater. De prachtige, bosrijke omgeving staat garant voor een waanzinnig uitje voor jong en oud.

"Amore e Sapore" in Openluchttheater De Hunnebergen
Italiaanse dag met wijnen, originele Italiaanse producten en delicatessen .....


Op zondag 2 juni aanstaande van 13.00 tot 19.00 uur wordt voor de eerste keer een Italiaanse dag  georganiseerd in het openluchttheater. Het theater zal de sfeer van Zuid-Italië uitstralen en in de Brabantse bossen, nabij de Belgische grens kunt u van eerlijke, smaakvolle wijnen van diverse Italiaanse wijnhuizen genieten.  Naast de speciale selectie van heerlijke wijnen zijn er standjes met originele Italiaanse producten en delicatessen. Uiteraard zal het Italiaanse ijs daaraan niet ontbreken.  En wat dacht u van een heerlijke koffie, speciaal gemaakt door een in Italië opgeleide barrista? De gebruikelijke horeca van het openluchttheater is deze middag ook geopend.


Doelgroep: Volwassenen die van gezelligheid houden.

 

Voor meer informatie over de wijnen verwijzen wij naar  siciliaanswijnhuis.nl.

Entree: gratis

Zo.2 juni 

13u - 19u Speciaal bierfestival: Bier in 't Bos

Op zondag 8 september 2019 wordt het tweede Bier in 't Bos festival met speciaalbieren. in 2018 was de eerste editie van dit festival een groot succes! Met 8 brouwers en honderden bezoekers veranderde het openluchttheater in een prachtig proef-evenement. Ook dit jaar zullen diverse brouwers speciaalbier presenteren en ook dit jaar wordt er geproefd met een speciaal voor dit festival ontworpen glas.  Naast de speciaalbieren zullen wijn, koffie, thee, frisdrank , hamburgers, chips, kaas, worst, ijs en andere snacks verkrijgbaar zijn. Voor de kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook in 2019 zal het weer een gezellige middag worden. 

Voor fotos en reacties ​https://www.facebook.com/bierintbos/

Zo.8 september 2018

vanaf 12u

Halloween 2019: Circoween

Voor de tiende keer wordt in het openluchttheater het Luyksgestelse Halloween spektakel georganiseerd. Het thema dit jaar is: circus. Kom griezelen in de bossen van Luyksgestel...…….

Durf jij? Spannend voor kinderen en volwassenen...... De kassa is open vanaf 18u. de voorstellingen beginnen om 19u.

Voor foto's en meer informatie: Halloween Luyksgestel.​​​

Voorverkoop € 7,50

Kassa:  €  7,50

Za. 26 oktober en  za. 2 november

vanaf 19u

[ssba-buttons]

zazoutotaal-webdesign
Add Content Block