Volg ons op Social media


Kinder voorstellingen

Kinder voorstellingen 

Te midden van het omvangrijke bosgebied geven getalenteerde groepen en toneelverenigingen voorstellingen die de fantasie te boven gaan. Het unieke karakter van de omgeving draagt bij aan een fantastisch uitje voor jong en oud. Laat u deze zomer meeslepen in een fantasierijk verhaal of een fantastisch muzikaal optreden.

De Grenswachters: De stoute kneepjes van het spel

Luyksgestelse toneelvereniging De Grenswachters brengt een hilarisch nieuw stuk "De stoute kneepjes van het spel". 

Doelgroep: Volwassenen en oudere kinderen

 • Voorverkoop €  8,50
 • Reguliere prijs € 9,50
 • Toneel

Za. 16 juni 2018

Aanvang 20.00 uur

Z0. 17 juni 2018

Aanvang 14.30 uur

Zomerconcert met Puur Poporkest en gastoptreden van regionaal muziekkorps

PUUR Poporkest viert in 2018 haar gouden jubileum en daarom staan er een tal van activiteiten gepland. Muzikale optredens met een gouden randje.

Op 1 juli komen zij voor een swingend pop-optreden naar openlucht theater de Hunnebergen.

PUUR Poporkest is een muzikale vereniging die vroeger bekend stond als Drumband (en later drumfanfare) Sint Brigida. Vanuit haar thuisbasis Netersel kende de vereniging mooie hoogtepunten zoals Nederlandse kampioenschappen en veel unieke en eigentijdse optredens.

Een mooie turbulente tijd waar de vereniging met veel plezier op terug kan kijken. Toch blijft het daar niet bij! PUUR Poporkest kijkt ook vooruit en blijft bij de tijd. Met eigentijdse outfits, muziek en optredens kan de muzikale club er nog jaren tegen aan.

Het orkest maakt er een feestje van met meezingers, tranentrekkers en gouwe ouwe hits. Kom jij luisteren, meezingen en dansen?

Doelgroep: Families en volwassenen

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 7,50
 • Muziek

Zo. 1 juli 2018

Aanvang 14.00 uur

Het Kleppervolkje: De slimme streken van Klaas Galgenaas

De slimme streken van Klaas Galgenaas is een komisch toneelstuk gebaseerd op het verhaal van Tijl Uilenspiegel.

Doelgroep: Families en jongere kinderen

 • Voorverkoop €  5,00
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Toneel

Za. 7 juli 2018

Aanvang 19.00 uur

Z0. 8 juli 2018

Aanvang 14.30 uur

Toneelvereniging Mariahout: De kleine zeemeermin

In dit eigentijdse sprookje trotseert de ‘Prins van het Land’, Kaap de Zoete Hoop op zoek naar kibbeling. Hij schept echter achter het net en vangt; de dochter van de Koningin van de Zee ‘Arial’. Deze The Voice winnende zeemeermin valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins, maar Arials strenge moedermeermin wil hier niks van weten, want “Alle mensen zijn smerig” en zorgen ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep! Gelukkig is daar de 3-koppige zeeheks die Arial heel graag wil helpen om haar 2-benige man achterna te gaan, maar dan moet ze wel even tekenen…. in haar eigen lettertype. Een muzikale, vrolijke, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuractivist.

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop €  4,50
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Toneel

Vr. 13 juli 2018

Aanvang 14.00 uur

Saskia Egtberts en Barbara de Wit: Nog lang niet naar bed

Ga je mee op avontuur?

Op avontuur met Pip en Jet

Straks is  hier niets meer wat het lijkt

Dus iedereen nu opgelet!
Hoera! Een logeerpartijtje! Jet mag vanavond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelf bedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?

“Nog lang niet naar bed” is een vrolijke, fantasievolle, interactieve voorstelling met pakkende liedjes, geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstelling duurt ong. 50 min en ging in april 2017 succesvol in première op het Herman van Veen Arts Center in Soest. Zie ook:

Reacties uit de pers:

Nog lang niet naar bed is een mooi geschreven verhaal dat met aanstekelijk enthousiasme wordt gespeeld door Barbara de Wit en Saskia Egtberts. Er wordt creatief gebruik gemaakt van simpele rekwisieten maar vooral wordt heel goed gebruik gemaakt van de fantasie van kinderen die aan een half woord al genoeg hebben en direct reageren. Nog lang niet naar bed is zeer zeker de moeite waard!

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop €  4,50
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Kindervoorstelling

Vr. 10 augustus 2018

Aanvang 14.00 uur

Koekepeer theater: Broer en Zus

Ties is een blije jongen. Iedere dag vertellen zijn ouders hem dat hij de slimste, de grappigste en de beste is. Als Ties jarig is mag hij opschrijven wat hij wil hebben en hij krijgt ALLES en daarom heeft Ties heeft zijn eigen kamer vol spiksplinternieuw speelgoed, helemaal voor hem alleen.

Maar dan… gebeurt er een ramp…

Ties krijgt iets wat niet op zijn verlanglijstje staat.

Ties krijgt een zusje.
Kaat.

En ineens is Ties niet meer de slimste, de grappigste en de beste. Ineens moet Ties zijn kamer en zijn speelgoed delen. Ineens krijgt Ties altijd de schuld.

Daarom bedenkt Ties een plan.

Een plan om Kaat voorgoed te laten verdwijnen…

Broer & Zus is een vrolijke, interactieve voorstelling over rivaliteit, de lol in het ontdekken van onderlinge verschillen en over familie die je af en toe wel achter het behang wil plakken!

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop €  4,50
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Kindervoorstelling

Vr. 17 augustus 2018

Aanvang 14.00 uur

Contact

Piet Hendrixpad

5575 XC Luyksgestel

info@hunnebergen.com

0031 - (0)497 544 094

Deel, mail of print deze pagina
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
zazoutotaal-webdesign