Volg ons op Social media


Kinder voorstellingen

Kinder voorstellingen 

Te midden van het omvangrijke bosgebied geven getalenteerde groepen en toneelverenigingen voorstellingen die de fantasie te boven gaan. Het unieke karakter van de omgeving draagt bij aan een fantastisch uitje voor jong en oud. Laat u deze zomer meeslepen in een fantasierijk verhaal of een fantastisch muzikaal optreden.

​Benjamin de Beer - een musical van Herman van Veen. ​

Benjamin de Beer is een kleurrijke musical naar een verhaal van Herman van Veen. Hij schreef ook de muziek en liedjes.
Benjamin de Beer is het verhaal van Benjamin IJsbrand Beer, die met zijn vader en moeder moet vluchten voor het smeltende ijs. IJs dat in het poolwater net zo snel oplost als een suikerklontje in de thee. Papa, mama en Benjamin komen na een avontuurlijke reis terecht in een groene wereld waar ze niet welkom zijn. Daar waar beren wonen die bruin zijn en mensen leven die van hun vachten bontjassen maken willen.

Doelgroep: Volwassenen en jonge kinderen

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 6,50
 • Toneel

​Vrij 12 juli 2019

Aanvang 14.00 uur

Het Kleppervolkje speelt in het Openluchttheater:
Titel nog onbekend

De jeugdtoneelvereniging van Luyksgestel, "het Kleppervolkje", speelt weer in het openluchttheater. Vorig seizoen was de voorstelling een groot succes. Ook in 2019 brengt Het Kleppervokje weer een amusant stuk dat leuk is voor kinderen van 4 - 14 en voor volwassenen. De precieze titel wordt nog bekend gemaakt. 

Doelgroep: Volwassenen en jonge kinderen

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 6,50
 • Toneel

Za. 13 juli 2018

Aanvang 19.00 uur

Zo. 14 juli 2018

Aanvang 14.00 uur

Bergeijk 550 jaar stadsrechten: Stichting Kempenproducties speelt:
"De Stad"

Uit de geschiedenisboeken van Bergeijk blijkt dat 2019 een bijzonder jaar voor het dorp is. Dan is het 550 jaar geleden dat Karel de Stoute hoogstpersoonlijk stadsrechten aan Bergeijk gaf. En daarom is het tijd voor een feest. De bijzonder succesvolle stichting Kempenproducties brengt naar aanleiding daarvan het toneelstuk: De Stad. Het spektakelstuk met veel zang en dans voert je mee op een reis die 550 jaar geleden start. 


Doelgroep:  Volwassenen en oudere kinderen

 • Voorverkoop €  15,50
 • Reguliere prijs € 17,50
 • ​Toneel / Musical

Vrij 21 juni 

Za. 22 juni

Woe 26 juni

​​Vrij 28 juni

Za 29 juni


Aanvang 20.30 uur

​​

Toneelvereniging Mariahout:
Hans en Grietje

De voorstellingen van Toneelvereniging Mariahout zijn elk jaar weer een succes. Ook in 2019 komt dit gezelschap een leuke kindervoorstelling brengen: Hans en Grietje. Een oud sprookje in een nieuw jasje. Hans en Grietje nemen u mee in een wereld zonder mobiele telefoons, waar de weg nog wordt gevonden met kiezelsteentjes en diep in het bos snoephuisjes zitten verstopt. Familievoorstelling voor jong en oud.


Doelgroep: Families en jongere kinderen

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 6,50
 • Toneel

Vrijdag 9 augustus

Aanvang 14.00 uur

Koekepeer theater:
Kijk daar vliegt een walvis......!!!

Een fantasierijke voorstelling over hoe we kunnen blijven dromen. Professor Lupidos Fantastico is hoogleraar in de Verzinselarij. Hij weet álles over het belang van fantasie. Het is daarom ook niet gek dat hij zijn dochter de sprookjesachtige naam Rosalieviana Toverbella Fata Morgana heeft gegeven. “Een meisje met zo’n naam moet wel net zoveel mooie dingen kunnen bedenken als ik”, dacht de professor. Helaas is er iets vreselijks aan de hand met Rosalieviana. ​ De professor zit met de handen in het haar. Als er niet snel iets gebeurt, zal zijn dochter al haar fantasie kwijtraken! Kan het publiek de professor helpen om de Gruwelpad te verslaan? Zal Rosalieviana op tijd worden gered? ​

Doelgroep: Families en jongere kinderen

 • Voorverkoop €  5,00
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Toneel

​Vrij. 16 augustus 

Aanvang 14.00 uur

Contact

Piet Hendrixpad

5575 XC Luyksgestel

info@hunnebergen.com

0031 - (0)497 544 094

Deel, mail of print deze pagina
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
zazoutotaal-webdesign