Volg ons op Social media


Totaal Programma 2018

Totaal Programma 2019 

Ook dit jaar hebben we wederom getracht een gevarieerd programma van muziek, toneel en evenementen voor u samen te stellen. We hopen van harte u deze zomer te mogen begroeten in de bossen bij Luykgestel. Kaarten bestelt u door op de uitvoering of het evenement van uw keuze te klikken, u wordt dan doorgelinkt naar de bestelmodule.

Italiaanse dag "Amore e Sapore" in Openluchttheater De Hunnebergen
Wijnen, originele Italiaanse producten en delicatessen.....


Op zondag 2 juni aanstaande van 13.00 tot 19.00 uur wordt voor de eerste keer een Italiaanse dag  georganiseerd in het openluchttheater. Het theater zal de sfeer van Zuid-Italië uitstralen en in de Brabantse bossen, nabij de Belgische grens kunt u van eerlijke, smaakvolle wijnen van diverse Italiaanse wijnhuizen genieten.  Naast de speciale selectie van heerlijke wijnen zijn er standjes met originele italiaanse producten en delicatessen. Uiteraard zal het Italiaanse ijs daaraan niet ontbreken.  En wat dacht u van een heerlijke koffie, speciaal gemaakt door een in Italië opgeleide barrista? 
De gebruikelijke horeca van het openluchttheater is deze middag ook geopend.


Voor meer informatie over de wijnen verwijzen wij naar www.siciliaanswijnhuis.nl.


Doelgroep: Volwassenen die van gezelligheid houden

 • Proefglazen (prijs wordt later bekend gemaakt) 
 • Evenement

Zo.2 juni 

13u - 19u 

Bergeijk 550 jaar stadsrechten: Stichting Kempenproducties speelt:
"De Stad"

Uit de geschiedenisboeken van Bergeijk blijkt dat 2019 een bijzonder jaar voor het dorp is. Dan is het 550 jaar geleden dat Karel de Stoute hoogstpersoonlijk stadsrechten aan Bergeijk gaf. En daarom is het tijd voor een feest. De bijzonder succesvolle stichting Kempenproducties brengt naar aanleiding daarvan het toneelstuk: De Stad. Het spektakelstuk met veel zang en dans voert je mee op een reis die 550 jaar geleden start. 

Doelgroep: Volwassenen en oudere kinderen

 • Voorverkoop €  15,50
 • Reguliere prijs € 17,50
 • Toneel

Vrij 21 juni 

Za. 22 juni

Woe 26 juni

​​Vrij 28 juni

Za 29 juni

Aanvang 20.30 uur

Bergeijk 550 jaar stadsrechten: "De Stad"
Matinee-voorstelling met Buffet

Uit de geschiedenisboeken van Bergeijk blijkt dat 2019 een bijzonder jaar voor het dorp is. Dan is het 550 jaar geleden dat Karel de Stoute hoogstpersoonlijk stadsrechten aan Bergeijk gaf. En daarom is het tijd voor een feest. De bijzonder succesvolle stichting Kempenproducties brengt naar aanleiding daarvan het toneelstuk: De Stad. Het spektakelstuk met veel zang en dans voert je mee op een reis die 550 jaar geleden start.  Na de voorstelling wordt een bourgondisch buffet geserveerd in de sfeer van de tijd van Karel de Stoute. De prijs is inclusief een aantal consumpties.

Doelgroep: Volwassenen en oudere kinderen

 • Voorverkoop €  95,00            Geen verkoop aan de kassa
 • Toneel


Zo. 23 juni: 14u00


Aamvamg 14u30

Benjamin de Beer - een musical van Herman van Veen. 

Benjamin de Beer is een kleurrijke musical naar een verhaal van Herman van Veen. Hij schreef ook de muziek en liedjes.

Benjamin de Beer is het verhaal van Benjamin IJsbrand Beer die met zijn vader en moeder moet vluchten voor het smeltende ijs. IJs dat in het poolwater net zo snel oplost als een suikerklontje in de thee. Papa, mama en Benjamin komen na een avontuurlijke reis terecht in een groene wereld waar ze niet welkom zijn. Daar waar beren wonen die bruin zijn en mensen leven die van hun vachten bontjassen maken willen.


Doelgroep: Volwassenen en jonge kinderen

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 6,50
 • Toneel

Vrij 12 juli 2019

Aanvang 14.00 uur

Het Kleppervolkje speelt in het Openluchttheater: 
Titel nog onbekend

De jeugdtoneelvereniging van Luyksgestel, "het Kleppervolkje", speelt weer in het openluchttheater. Vorig seizoen was de voorstelling een groot succes. Ook in 2019 brengt Het Kleppervokje weer een amusant stuk dat leuk is voor kinderen van 4 - 14 en voor volwassenen. De precieze titel wordt nog bekend gemaakt.

Doelgroep: Families en jongere kinderen

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 6,50
 • Toneel

Za. 13 juli 2018

Aanvang 19.00 uur

Z0. 14 juli 2018

Aanvang 14.30 uur

Toneelvereniging Mariahout:
Hans en Grietje

De voorstellingen van Toneelvereniging Mariahout zijn elk jaar weer een succes. Ook in 2019 komt dit gezelschap een leuke kindervoorstelling brengen: Hans en Grietje. Een oud sprookje in een nieuw jasje. Hans en Grietje nemen u mee in een wereld zonder mobiele telefoons, waar de weg nog wordt gevonden met kiezelsteentjes en diep in het bos snoephuisjes zitten verstopt. Familievoorstelling voor jong en oud.


Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 6,50
 • Toneel

Vrijdag 9 augustus

Aanvang 14.00 uur

Koekepeer theater:
Kijk daar vliegt een walvis......!!!

Een fantasierijke voorstelling over hoe we kunnen blijven dromen. Professor Lupidos Fantastico is hoogleraar in de Verzinselarij. Hij weet álles over het belang van fantasie. Het is daarom ook niet gek dat hij zijn dochter de sprookjesachtige naam Rosalieviana Toverbella Fata Morgana heeft gegeven. “Een meisje met zo’n naam moet wel net zoveel mooie dingen kunnen bedenken als ik”, dacht de professor. Helaas is er iets vreselijks aan de hand met Rosalieviana.  De professor zit met de handen in het haar. Als er niet snel iets gebeurt, zal zijn dochter al haar fantasie kwijtraken! Kan het publiek de professor helpen om de Gruwelpad te verslaan? Zal Rosalieviana op tijd worden gered? 

Doelgroep: Families en jongere kinderen

 • Voorverkoop €  5,50
 • Reguliere prijs € 6,50
 • Toneel

Vrij. 16 augustus

Aanvang 14.00 uur

ABBA Tribute band

Wie heeft er niet meegezongen met de meest succesvolle Zweedse band aller tijden? Iedereen kent ABBA. De tribute band brengt een concert met allerlei bekende en minder bekende ABBA hits.

Meezingen mag! Kaartjes zijn ook verkrijgbaar via de website van de ABBA tribute band

Tickets via ABBA-tribute.nl​​​

Doelgroep: Volwassenen en andere ABBA fans

 • Voorverkoop €  18,00
 • Reguliere prijs € 23,00
 • Muziek

Za 17 Augustus

Aanvang 20.00 uur

Bertien van Oppen brengt Keltische muziek

Bertien van Oppen is een eigenzinnige, authentieke en tikkeltje eigenwijze zangeres, muzikante en lied en tekstschrijfster. Haar Folk en Keltische muziekstijl leent zich goed tot het vermaak van het zit en luisterpubliek, dat eens iets anders wil horen dan de standaard lounge muziek. Muziek met een verhaal. Bertien heeft met haar muziek het prestigieuze straatmuzikantenconcours in Heerlen gewonnen. Ze was met haar authentieke stijl juist in het oog van de jury gesprongen. Deze artiest staat garant voor een romantische avond: Keltische muziek in het groene theater van Luyksgestel.


Doelgroep: Volwassenen

 • Voorverkoop €  7,50
 • Reguliere prijs € 10,00
 • Muziek

Za. 24 augustus 2018

Aanvang 19.00 uur

Speciaal bierfestival: Bier in 't Bos

Op zondag 8 september 2019 wordt het tweede Bier in 't Bos festival met speciaalbieren. in 2018 was de eerste editie van dit festival een groot succes! Met 8 brouwers en honderden bezoekers veranderde het openluchttheater in een prachtig proef-evenement. Ook dit jaar zullen diverse brouwers speciaalbier presenteren en ook dit jaar wordt er geproefd met een speciaal voor dit festival ontworpen glas.  Naast de speciaalbieren zullen wijn, koffie, thee, frisdrank , hamburgers, chips, kaas, worst, ijs en andere snacks verkrijgbaar zijn. Voor de kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook in 2019 zal het weer een gezellige middag worden. 

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Gratis
 • Gratis 
 • Evenement

Zo.8 september 2019

Aanvang 12.00 uur

Halloween 2019: Circoween

Voor de tiende keer wordt in het openluchttheater het Luyksgestelse Halloween spektakel georganiseerd. Het thema dit jaar is: circus. Kom griezelen in de bossen van Luyksgestel...…….

Durf jij? Spannend voor kinderen en volwassenen......

Doelgroep: Volwassenen en kinderen 

 • Voorverkoop:  7,50
 • Reguliere prijs: 7,50
 • Evenement

Za. 26 oktober en  za. 2 november

Vanaf 19.00 uur

Contact

Piet Hendrixpad

5575 XC Luyksgestel

info@hunnebergen.com

0031 - (0)497 544 094

Deel, mail of print deze pagina
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
zazoutotaal-webdesign