Volg ons op Social media


Volwassenen voorstellingen

Volwassenen voorstellingen 

Op een steenworp afstand van de Belgische grens, onder de beschutting van de bomen, geniet u van een unieke avond met bijvoorbeeld vrienden. In Openluchttheater De Hunnebergen bent u er even helemaal uit. Ons gevarieerde programma biedt voor ieder wat wils, ook deze zomer is er weer van alles te beleven in Luykgestel.

De Grenswachters: De stoute kneepjes van het spel

Luyksgestelse toneelvereniging De Grenswachters brengt een hilarisch nieuw stuk "De stoute kneepjes van het spel".  https://wwwgrenswachters.com

Doelgroep: Volwassenen en oudere kinderen

 • Voorverkoop € 8,50
 • Reguliere prijs € 9,50
 • Toneel

Za. 16 juni 2018

Aanvang 20.00 uurDe Mannen van Achterom: Achterom II

Wat kunnen De Mannen van Achterom zich nog veroorloven? Hoe beweeg je tussen je ouder wordende ouders en wegtrekkende kinderen? Pijntje hier, kwaaltje daar. Van voetballer in het vaandelteam naar Tai Chi in een sneu achterafzaaltje. Gisteren nog de Ventoux beklommen, vandaag laat je de hond uit in het park. Met een poepzakje….

Met herkenbare hilarische scenes, prachtige liedjes en een mooie – ja het mag weer- moraal, ontmoeten de Mannen van Achterom hun publiek. Om het mee te nemen in hun leven dat niet altijd, maar gelukkig nog vaak genoeg over rozen gaat.

In theaterseizoen 2015/2016 speelden Maarten, John en Luc ruim vijfendertig keer Achterom. Een debuutvoorstelling waarin de drie heren met een heerlijk gevoel voor humor verhalen vertelden,  scenes speelden en prachtige liedjes zongen. De reacties van het publiek en theaterprogrammeurs waren zeer positief. Tijd voor een vervolg….

De Mannen van Achterom zijn:
Luc de Graaf, John van der Sanden, Maarten van der Zanden.
Theatermakers met een Brabants accent en nationale allure.

Doelgroep: Volwassenen en oudere kinderen

 • Voorverkoop € 11,00
 • Reguliere prijs € 13,00
 • Cabaret

Za 23 juni 2018

Aanvang 20.00 uur

Zomerconcert met Puur Poporkest en gastoptreden van regionaal muziekkorps

PUUR Poporkest viert in 2018 haar gouden jubileum en daarom staan er een tal van activiteiten gepland. Muzikale optredens met een gouden randje.

Op 1 juli komen zij voor een swingend pop-optreden naar openlucht theater de Hunnebergen.

PUUR Poporkest is een muzikale vereniging die vroeger bekend stond als Drumband (en later drumfanfare) Sint Brigida. Vanuit haar thuisbasis Netersel kende de vereniging mooie hoogtepunten zoals Nederlandse kampioenschappen en veel unieke en eigentijdse optredens.

Een mooie turbulente tijd waar de vereniging met veel plezier op terug kan kijken. Toch blijft het daar niet bij! PUUR Poporkest kijkt ook vooruit en blijft bij de tijd. Met eigentijdse outfits, muziek en optredens kan de muzikale club er nog jaren tegen aan.

Het orkest maakt er een feestje van met meezingers, tranentrekkers en gouwe ouwe hits. Kom jij luisteren, meezingen en dansen?

Doelgroep: Families en volwassenen

 • Voorverkoop € 5,50
 • Reguliere prijs € 7,50
 • Muziek

Zo. 1 juli 2018

Aanvang 14.00 uur

Het Kleppervolkje: De slimme streken van Klaas Galgenaas

De slimme streken van Klaas Galgenaas is een komisch toneelstuk gebaseerd op het verhaal van Tijl Uilenspiegel.

Doelgroep: Families en jongere kinderen

 • Voorverkoop € 5,00
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Toneel

Za. 7 juli 2018

Aanvang 19.00 uur

Z0. 8 juli 2018

Aanvang 14.30 uur

Toneelvereniging Mariahout: De kleine zeemeermin

In dit eigentijdse sprookje trotseert de ‘Prins van het Land’, Kaap de Zoete Hoop op zoek naar kibbeling. Hij schept echter achter het net en vangt; de dochter van de Koningin van de Zee ‘Arial’. Deze The Voice winnende zeemeermin valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins, maar Arials strenge moedermeermin wil hier niks van weten, want “Alle mensen zijn smerig” en zorgen ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep! Gelukkig is daar de 3-koppige zeeheks die Arial heel graag wil helpen om haar 2-benige man achterna te gaan, maar dan moet ze wel even tekenen…. in haar eigen lettertype. Een muzikale, vrolijke, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuractivist.

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop € 5,00
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Toneel

Vr. 13 juli 2018

Aanvang 14.00 uur

Marie-Christien Verstraaten: Een middag met een Brabants lied

Een programma met veelal zelfgeschreven liedjes over het leven. Nummers die de mensen bewust maken van de glans van de gewone en herkenbare dingen van alledag.Een stukje nostalgie laat je weer even glimlachen. Verrassend en interactief. Een theatermaker,die met haar heldere en zuivere stemgeluid de lach en de traan in één adem weet te vangen. En ongetwijfeld weet zij opnieuw haar publiek weer recht in het hart te raken.
De prachtige locatie versterken de impact van haar woorden.
En alles natuurlijk op haar eigen, innemende manier.

Doelgroep: Volwassenen

 • Voorverkoop € 7,50
 • Reguliere prijs €10,00
 • Muziek

Zo. 15 juli 2018

Aanvang 14.00 uur

Saskia Egtberts en Barbara de Wit: Nog lang niet naar bed

Ga je mee op avontuur?

Op avontuur met Pip en Jet

Straks is  hier niets meer wat het lijkt

Dus iedereen nu opgelet!
Hoera! Een logeerpartijtje! Jet mag vanavond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelf bedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?

“Nog lang niet naar bed” is een vrolijke, fantasievolle, interactieve voorstelling met pakkende liedjes, geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstelling duurt ong. 50 min en ging in april 2017 succesvol in première op het Herman van Veen Arts Center in Soest. Zie ook:

Reacties uit de pers:

Nog lang niet naar bed is een mooi geschreven verhaal dat met aanstekelijk enthousiasme wordt gespeeld door Barbara de Wit en Saskia Egtberts. Er wordt creatief gebruik gemaakt van simpele rekwisieten maar vooral wordt heel goed gebruik gemaakt van de fantasie van kinderen die aan een half woord al genoeg hebben en direct reageren. Nog lang niet naar bed is zeer zeker de moeite waard!

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop € 4,50
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Kindervoorstelling

Vr. 10 augustus 2018

Aanvang 14.00 uur

Koekepeer theater: Broer en Zus

Ties is een blije jongen. Iedere dag vertellen zijn ouders hem dat hij de slimste, de grappigste en de beste is. Als Ties jarig is mag hij opschrijven wat hij wil hebben en hij krijgt ALLES en daarom heeft Ties heeft zijn eigen kamer vol spiksplinternieuw speelgoed, helemaal voor hem alleen.

Maar dan… gebeurt er een ramp…

Ties krijgt iets wat niet op zijn verlanglijstje staat.

Ties krijgt een zusje.
Kaat.

En ineens is Ties niet meer de slimste, de grappigste en de beste. Ineens moet Ties zijn kamer en zijn speelgoed delen. Ineens krijgt Ties altijd de schuld.

Daarom bedenkt Ties een plan.

Een plan om Kaat voorgoed te laten verdwijnen…

Broer & Zus is een vrolijke, interactieve voorstelling over rivaliteit, de lol in het ontdekken van onderlinge verschillen en over familie die je af en toe wel achter het behang wil plakken!

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop € 4,50
 • Reguliere prijs € 5,50
 • Kindervoorstelling

Vr. 17 augustus 2018

Aanvang 14.00 uur

Steven Brunswijk: Als ik mezelf kon zijn

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”.
Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat de Braboneger dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.
O.a. bekend van het tv-programma De Braboneger Verkaast (AVRO-TROS)

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

 • Voorverkoop € 15,50
 • Reguliere prijs € 18.00
 • Cabaret

Za. 1 september 2018

Aanvang 20..00 uur

Speciaal bierfestival: Bier in 't Bos

Op zondag 9 september 2018 wordt voor het eerst een bierfestival georganiseerd in Openluchttheater De Hunnebergen te Luyksgestel. Dit op één na oudste openluchttheater van Noord-Brabant ligt prachtig in de bossen tussen Luyksgestel (NL) en Lommel (België) en gaat het decor vormen voor Bier in ’t Bos. Tijdens deze eerste editie van het evenement presenteren we een aanbod van diverse Nederlandse, Amerikaanse en Belgische (micro-)brouwerijen.


Behalve bierbrouwerijen zullen op het terrein een speciaal kinderplein, vaste toiletvoorziening en bar voor niet-alcoholische dranken en wijnen te vinden zijn. Daarnaast zijn er enkele eetgelegenheden aanwezig.


Tijdens het festival ontvangt elke bezoeker een programmablad. Hierin vermelden we alle bieren welke u tijdens Bier in ’t Bos kunt ontdekken. Ook wordt in het blad een plattegrond van het terrein met locaties van alle brouwerijen opgenomen.


Reeds aangekondigde brouwerijen:
- Lagunitas Brewing Co (California, USA)
- Brouwerij Amai (Lommel, België)
- Brouwerij Frankendael (Amsterdam, Nederland)
- De Rijpelaer (Helmond, Nederland)
- Brouwerij De Commies (Nispen, Nederland)
- Beerze bierbrouwerij (Vessem, Nederland)
- Grutte Pier Brouwerij (Leeuwarden, Nederland)

Voor meer informatie https://www.facebook.com/bierintbos/

Doelgroep: Liefhebbers van speciaalbieren en hun families en vrienden

 • Voorverkoop  gratis
 • Reguliere prijs gratis
 • Evenement

Zo.9 september 2018

12 uur tot 19.00 uur

Joris Linssen en Caramba: Muziekvoorstelling

Nederlandstalige muziek, met een vleugje Mexico. Als sinds 1999 bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze op een pelgrimstocht waarbij ze al hun eten en drinken verdienden met hun muziek. Ze doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen.


Sinds twee jaar hebben de muzikale broers er een zusje bij: Percussioniste Djem van Dijk. In 2006 had zij een hit met de groep Treble, inmiddels is ze lead-zangeres van de Amsterdamse lounge-formatie Dialoque. Bij Caramba zweept ze de jongens en het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme en romantiek.

Doelgroep: Volwassenen

 • Voorverkoop  € 17.00
 • Reguliere prijs € 19.50
 • Muziek

Vr 14 september 2018

Aanvang: 20.00 uur

Contact

Piet Hendrixpad

5575 XC Luyksgestel

info@hunnebergen.com

0031 - (0)497 544 094

Deel, mail of print deze pagina
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
zazoutotaal-webdesign