Volg ons op Social media


Volwassenen voorstellingen

Volwassenen voorstellingen 

Op een steenworp afstand van de Belgische grens, onder de beschutting van de bomen, geniet u van een unieke avond met bijvoorbeeld vrienden. In Openluchttheater De Hunnebergen bent u er even helemaal uit. Ons gevarieerde programma biedt voor ieder wat wils, ook deze zomer is er weer van alles te beleven in Luykgestel.

Bergeijk 550 jaar stadsrechten: Stichting Kempen Producties speelt:
"De Stad"

Uit de geschiedenisboeken van Bergeijk blijkt dat 2019 een bijzonder jaar voor het dorp is. Dan is het 550 jaar geleden dat Karel de Stoute hoogstpersoonlijk stadsrechten aan Bergeijk gaf. En daarom is het tijd voor een feest. De bijzonder succesvolle Stichting Kempen Producties brengt naar aanleiding daarvan het toneelstuk: De Stad. Het spektakelstuk met veel zang en dans voert je mee op een reis die 550 jaar geleden start. Elke voorstelling wordt een feestje. De kasteelpoorten openen om half acht (op zondag om twee uur).

Let op: er komt een mooie kortingsactie op de entree voor deze voorstellingen aangeboden door PLUS Van de Huijgevoort (zowel Bergeijk als Eersel).


De entreeprijs is inclusief pauzedrankje en feestelijke versnaperingen voor, in de pauze en na de voorstelling.

Doelgroep: Volwassenen en oudere kinderen

  • Voorverkoop € 21,00
  • Reguliere prijs € 21,00
  • Musical

Vrij 21 juni

Za. 22 juni

Zo. 23 juni

Woe 26 juni

​Vrij 28 juni

​Za 29 juni


Aanvang 20u30

(23 juni: aanvang 15u)ABBA Tribute band

Wie heeft er niet meegezongen met de meest succesvolle Zweedse band aller tijden? Iedereen kent ABBA. De tribute band brengt een concert met allerlei bekende en mider bekende ABBA hits.

Meezingen mag! Kijk voor recensies van deze band op de website van de ABBA-tribute band

Gebruik de "bestel tickets" knop hiernaast.


Doelgroep: Volwassenen en oudere kinderen

  • Voorverkoop € 18,00
  • Reguliere prijs € 23,00
  • ​Muziek

Za 17 Augustus

Aanvang 20.00 uur

Bertien van Oppen brengt Keltische muziek

Bertien van Oppen is een eigenzinnige, authentieke en tikkeltje eigenwijze zangeres, muzikante en lied en tekstschrijfster. Haar Folk en Keltische muziekstijl leent zich goed tot het vermaak van het zit en luisterpubliek, dat eens iets anders wil horen dan de standaard lounge muziek. Muziek met een verhaal. Bertien heeft met haar muziek het prestigieuze straatmuzikantenconcours in Heerlen gewonnen. Ze was met haar authentieke stijl juist in het oog van de jury gesprongen. Deze artiest staat garant voor een romantische avond: Keltische muziek in het groene theater van Luyksgestel.


Doelgroep:  Volwassenen

  • Voorverkoop € 7,50
  • Reguliere prijs € 10,00
  • Muziek

Za. 24 augustus 2018

Aanvang 19.00 uur

[ssba-buttons]

zazoutotaal-webdesign